Od bube do metulja

"Ne bojte se. Sprememba je tako lepa stvar ", je dejal Metulj. Sabrina Newby

Od bube do metulja

Regina, ki ustvarja pod imenom Rebrebu, je močna ženska, mama treh navihanih fantkov, ki se je k ustvarjanju zatekla po težki življenjski izkušnji. Pa pojdimo na začetek.
Regina s svojo družino živi v Trbovljah, na idilični lokaciji s čudovitim razgledom. Živi na kmetiji katere nastanek sega v leto 1807. Domačijo krasi pravi starinski čar in vsak, ki pride mimo, lahko prepozna, da je ta domačija nekaj posebnega. Na kmetiji živijo tudi živali, trije fantje uživajo vse lepote narave in se cele dni podijo okrog hiše. Regina medtem najde svoj mir v delavnici, ki je nastala postopoma. Ko je pred petimi leti pred hišo gledala kup lesa in hkrati prebolevala težko izkušnjo, se ji je porodila zamisel, da ustvari nekaj iz lesa. Njena prva izdelka sta bila metulja. Metulji ponazarjajo veliko simboliko. So simbol ljubezni, srečne in globoke preobrazbe duše. In tako kot iz bube nastane čudovit metulj, so nastajalili tudi Reginini izdelki. Velik napredek je ob pogledu na njen prvi izdelek in ko pogledaš izdelke, ki gredo izpod njenih rok sedaj. 5 let dela, 5 let truda se je končno obrestovalo. Sedaj vam svoje izdelke lahko predstavi na svoji spletni strani in vas prijetno povabi k nakupu v kolikor iščete nekaj novega za svoj dom ali pa iščete unikatno darilo za svoje ljube osebe. Kaj je lahko lepšega kot izdelek iz domačega lesa v katerega je vloženega veliko truda in dela.
Vabljeni k nakupu, da podprete domače in lokalne izdelke. Regina ustvari karkoli si zamislite, prisluhne vsaki želji in se potrudi ugoditi prav vsakemu okusu. Skrbno izbere les za izdelek, ki si ga želite.

Elvedina | Kreativ Korner

TOP